Trukki Timlin - Henkilökunta

Käytettyjen trukkien asiantuntija

Trukki Timlin on käytettyjen trukkien asiantuntija Lempäälästä lähes 40 vuoden kokemuksella. Käytettyjen trukkien valikoima on meillä maan laajin ja kattavin. Tärkeimpiin palveluihimme kuuluvat trukkien myynti ja vuokraus.


Voiko käytetty trukki olla parempi kuin uusi?

Lähes neljän vuosikymmenen kokemuksella valitsemme parhaat koneet kumppaneiltamme Euroopasta. Hankkimamme trukit ovat aina hyväkuntoisia ja vähän ajettuja. Kaikki trukit huolletaan, fiksataan, testataan, ja ne käyvät läpi monipuolisen tarkistusohjelman. Trukit ovat kunnoltaan lähes uudenveroisia, mutta hinnaltaan selvästi uusia edullisempia. Trukit myydään tai vuokrataan asiakkaalle aina takuun ja vaihto-oikeuden kanssa.

Myydyimmät trukkimerkkimme ovat Toyota, Kalmar ja BT. Valikoimastamme löytyy runsaasti muitakin merkkejä, kuten Mitsubishi, SMV ja Linde. Ylläpidämme laajaa valikoimaa trukkeja, jotta pystymme vastaamaan asiakkaan tarpeisiin nopealla aikataululla. Toimimme pääasiassa Suomessa, mutta jokin verran myymme myös muualle Eurooppaan.

Yrityksen historiaa

Trukki Timlin sai alkunsa Sievissä vuonna 1986, kun Sulevi Timlin päätti perustaa yrityksen varastokalusteiden myyntiä varten. Varastohyllyjen ostajilla oli tarve hankkia myös trukkeja, joilla tavarat saataisiin varastoissa paikoilleen, joten jo seuraavana vuonna myytiin ensimmäinen trukki asiakkaalle.

Yritys muutti Sievistä Ylivieskaan vuonna 1993, jolloin mukaan tuli ensimmäinen huoltomies. Kun Suomi liittyi Euroopan Unioniin, tuli käytettyjen trukkien maahantuonti helpommaksi, ja myyntiin saatiin laadukkaita käytettyjä trukkeja. Tämän myötä myynti kasvoi hiljalleen ja mukaan tuli useampi huoltomies ja suuremmat tilat.

Muutto lähemmäksi asiakkaita Tampereelle tuli ajankohtaiseksi vuonna 2004. Vuoden 2017 alussa käynnistyi yrityksessä sukupolvenvaihdos, ja yrityksessä jo vuosien työuran tehnyt Mikko nimitettiin toimitusjohtajaksi.

Toiminnan kasvaessa ja kehittyessä toimitilat kävivät ahtaiksi ja riittämättömiksi ensin Lakalaivassa, sittemmin myös Sarankulmassa. Yritykselle rakennettiin uudet ja tilavat toimitilat Lempäälään, valtatie 3:n varteen. Uudet tilat ovat palvelleet helmikuusta 2022 lähtien.

Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 4 toimihenkilöä ja 7 asentajaa.

Sivumme tarvitsevat toimiakseen evästeitä. Tarvitsemme sinulta luvan kävijämäärien seurantaan ja mainontaan.

Lasse TimlinLasse Timlin

Markku JoensuuMarkku Joensuu

Lähetä viesti